projecten

Het plaatsen van een wand of een plafond gaat wat Bitraco betreft verder dan alleen een technisch goede montage: er dient rekening gehouden te worden met de 'leefomgeving'. Daarbij zijn kleurkeuze, een juiste verlichting en vaak ook akoustiek van essentieel belang. Bitraco heeft de expertise in huis om u of uw bedrijf daarin juist te adviseren. Komt het project op specialistische afbouw aan, dan heeft Bitraco naast de eigen expertise en afbouwmogelijkheden de beschikking over een hecht netwerk van specialisten.

 

bitracoWij kunnen het project samen met u voorleggen aan de juiste specialist, waarbij u of uw bedrijf de specialist zelf of in samenwerking met Bitraco aan het werk kunt zetten. Wij proberen de communicatielijnen in ieder geval te allen tijde zo kort mogelijk te houden. Neem dat samen met 'betrouwbaarheid' en 'hard werken' en de doelstelling van Bitraco is direct duidelijk: streven naar een zo goed mogelijk resultaat voor alle partijen!

Het netwerk van Bitraco bestaat o.a. uit: timmermannen, loodgieters, klusbedrijven, interieurbouwers, keukenzetters, vloerenleggers, schilders, alarminstallateurs, constructiebedrijven, architecten, bouwtechnisch tekenaars, bouwtechnisch adviesburo's. Dit netwerk wordt regelmatig onderhouden en aangevuld met nieuwe specialisten.

scherpe offerte?