Begeleiden. Bemiddelen. Bereiken.

Dat is onze filosofie. Bitraco is uw partner bij het inrichten van uw kantoorpand, winkel of tandartspraktijk. Van complete projectbegeleiding tot bemiddeling met specialisten. Uw vraag zetten wij om in een succesvolle oplevering. Hierbij vinden wij persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Wij geloven dat persoonlijk contact de basis is voor een succesvolle samenwerking en een eindresultaat waarmee u tevreden bent.

Persoonlijke benadering

Wat Bitraco betreft gaat het plaatsen van een wand of plafond verder dan alleen een technisch goede montage. Door onze persoonlijke benadering houden wij ook rekening met diverse aspecten in de leefomgeving die meespelen. Denk daarbij aan de kleurkeuze, de juiste verlichting en de akoestiek. Voor iedere situatie is dit uniek. Wij denken altijd mee voor een oplossing op maat.

Eén aanspreekpunt

Wanneer wij specialistische afbouw voor u verzorgen heeft Bitraco naast haar eigen expertise en afbouwmogelijkheden ook de beschikking over een hecht netwerk van specialisten. Hierin zijn wij de spin in het web. Wij leggen, samen met u, het project voor aan de juiste specialist. Bitraco blijft tijdens het hele proces uw aanspreekpunt.

Korte lijnen

Bitraco houdt van korte lijnen. Ook buiten kantoortijden zijn wij dan ook gewoon bereikbaar voor persoonlijk contact. Dit past bij onze doelstelling om te streven naar een zo goed mogelijk resultaat voor alle partijen. Dit doet Bitraco door hard te werken en betrouwbaar te zijn.